Денис Ризов не може да си вземе въздух от цигарите, но продължава да ги пафка (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Наложи се дори да натисне диафрагмата с ръка, за да може да си поеме въздух

https://goreshto.net/goreshto/denis-rizov-ne-mozhe-da-si-vzeme-vazduh-ot-cigarite-no-prodalzhava-da-gi-pafka-galeriya-snimki/115822 Goreshto.net
Денис Ризов не може да си вземе въздух от цигарите, но продължава да ги пафка (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Наложи се дори да натисне диафрагмата с ръка, за да може да си поеме въздух

По всичко личи, че басистът на „Ахат“ е грохнал.

 

Музикантът, който е продуцент на предаването по bTV „Търси се“ се видя в Царево с композитора Явор Русинов. За срещата в топлия августовски следобед, Ризов бе заложил на бяла тениска и къси панталони с дължина под коляното, съчетани с високи кецове.

 

Прави впечатление, че още с излизането от автомобила си, Денис не само побърза да запали цигара, а я засмука жадно като живителна течност, след което се отправи към мястото на срещата. Няколко крачки след това той започна да се задъхва и му се наложи да спре, за да си поеме въздух. Дори се наложи дългокосият музикант да натисне диафрагмата си с ръка, за да може да си поеме въздух.

 

Въпреки пристъпът обаче възлюбеният на Наталия Симеонова не се отказа от цигарата и продължи да я смуче все така настървено. Продължи да пуши като комин и по време на разговора си с Русинов. След като си купиха вода и безалкохолно от крайморско магазинче, седнаха на каменна пейка, където поприказваха по работа.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.