Деси Бакърджиева тръгва на турне със свито сърце

Макар, че ще се чуват всеки ден по няколко пъти, е неспокойна

https://goreshto.net/goreshto/desi-bakardzhieva-tragva-na-turne-sas-svito-sarce/112568 Goreshto.net
Деси Бакърджиева тръгва на турне със свито сърце

Макар, че ще се чуват всеки ден по няколко пъти, е неспокойна

 

Актрисата Деси Бакърджиева, известна с ролята си на д-р Лора Хинова от теленовелата "Откраднат живот", ще започне национално турне със своя спектакъл "Докато ти спеше".

 

През целия месец тя ще пътува из различни градове в страната, а през това време малката й дъщеричка ще бъде далеч от нея.

 

Деси споделя, че по време на гастролите й извън София, майка й, сестра й и голямата й дъщеря ще се грижат за момиченцето, което е на две години и половина. Въпреки че ще се чуват по телефона неколкократно всеки ден, актрисата се притеснява за наследницата си.

 

Графикът на гастролите включва посещения в Русе на 5 юли, Варна на 17 юли, както и градовете Добрич и Пловдив. От месеци насам Деси работи по книга за изкуствения интелект в киното, а през есента ще участва заедно с Христо Гърбов в нова постановка на пиесата "Семейството".

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.