Деси Банова отбеляза края на „Кухнята на ада“ в Баку

Посочва, че се е впуснала в това приключение за кауза на УНИЦЕФ

https://goreshto.net/goreshto/desi-banova-otbelyaza-kraya-na-kuhnyata-na-ada-v-baku/53562 Goreshto.net
Деси Банова отбеляза края на „Кухнята на ада“ в Баку

Посочва, че се е впуснала в това приключение за кауза на УНИЦЕФ

Екссиноптичката на Нова тв Деси Банова се отказа да готви и напусна „Кухнята на ада“.

 

Тя си тръгна от звездния отбор „Хелс Китчън“, след като с колегите й изгубиха битка с червения отбор. Банова обяви, че си тръгва по собствено желание като благороден жест към останалите съотборници. Сами се досещате, че с решението й отборът намалява с един човек и така не се налага да бъдат правени номинации и да се гони участник.

 

Банова се включи в социалните мрежи от Баку още преди излъчването на епизода с напускането й, който е сниман преди няколко седмици. На снимката от там, тя е със съпруга си – експрезидентът Росен Плевнелиев. Изглежда семейството са решили да отбележат с пътуване финала на готвенето в „Кухнята на ада“.

 

Предвид факта, че Плевнелиев е с бадж, то по всяка вероятност това му пътуване е работно, но изглежда се опитва да съчетае полезното с приятното и работата с ваканция.

Деси Банова отбелязва, че „Хелс Китчън“ ще й липсва и допълва, че се е впуснала в това приключение за каузата на УНИЦЕФ, посветена на проблема с емоционалното и физическо насилие над деца. В заключение отбелязва, че напуска удовлетворена от изпълнената мисия.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.