Деси Цонева пропищя от бившия си мъж

https://goreshto.net/goreshto/desi-coneva-propishtya-ot-bivshiya-si-mazh/110054 Goreshto.net
Деси Цонева пропищя от бившия си мъж

Деси Цонева е бясна на бившия си мъж

Първото й венчило Янчо Таков й прави сечено и това се отразява на общото им дете.Той не пуска сина им Яни-младши да пътува с майка си зад граница.

Заради което седмокласникът не може да придружава майка си, както и втория й съпруг Явор Стефанов при воаяжите им зад граница.

Затова на почивките отивали само щерката на покойния Митко Цонев, втория й мъж, както и общата им дъщеричка Бианка.

„Никога не е давал издръжка за него, нито се е грижил.И сега не дава на сина ни да пътува зад граница. Затова на последната ни почивка в Португалия Яни не дойде. Бившият ми дори е подал някаква молба в Гранична полиция. И ако се опитам да взема сина ни с нас на пътуването, веднага ще ме хванат, все едно съм престъпник. Но това не е удар по мен, а по сина ни. С тези негови действия той ще го отдалечи от себе си, че дори може да го накара да го намрази“, ожали се Деси Цонева в предаването на Гала „На кафе“.

Бившата репортерка се закани, че ако бившия й мъж не промени поведението си, ще се разправи с него в съда.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.