Деси Добрева си падна на късмета с новата й изгора (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Неслучайно русата певица младее

https://goreshto.net/goreshto/desi-dobreva-si-padna-na-kasmeta-s-novata-y-izgora-galeriya-snimki/115037 Goreshto.net
Деси Добрева си падна на късмета с новата й изгора (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Неслучайно русата певица младее

Няма да е пресилено, ако кажем, че мъжът на Деси Добрева я глези като истинска кралица.

 

Припомняме, че малко след раждането на дъщеря й Алена, тя се раздели с бившия си съпруг Мартин, но към днешна дата има нов мъж в живота си, с когото изглежда щастлива.

 

Певицата е превърнала новата си изгора в свой личен асистент. Той няма нищо против да припка покрай звездата, носейки сценичните й тоалети и грижейки се да не й липсва абсолютно нищо.

 

Тези дни тя имаше концерт по Южното Черноморие. Бившата беквокалистка на „Ку-ку бенд“ бе заложила на къса дантелена рокля в бледорозов цвят съчетани с ниски обувки в същия цвят.

На едната й ръка се виждат закичени над десетина мънистени гривни, стигащи почти до лакътя й.

 

Макар русокосата изпълнителка да е вече на 42 години, все още има стройна фигура като на манекенка, за която мнозина биха могли да й завидят. Дори може да се каже, че младее. След като набързо изрепетира песните си за морския рецитал, тя побързала да се прибере в хотела, където да се преоблече в елегантна дълга рокля, подходяща за сценична изява.

 

Прави впечатление, че през цялото време Добрева била грижливо обслужвана от половинката си. Докато той разнасял всичкия й тежък багаж, тя стискала в ръце само малката си кожена чантичка.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.