Деси Стоянова не може да си прости!Ето как си е отишъл съпруга й

https://goreshto.net/goreshto/desi-stoyanova-ne-mozhe-da-si-prostieto-kak-si-e-otishal-sapruga-y/122501 Goreshto.net
Деси Стоянова не може да си прости!Ето как си е отишъл съпруга й

Деси Стоянова е съсипана от тежката загуба

48-годишната водеща не може да си прости. Освен огромната болка по любимия мъж, тя се обвинява, че той е бил сам, когато го е сполетяло нещастието. Стана ясно, че съпругът й Велислав Русев е  бил сам, когато го е поразил тежкия инсулт.Той почина във вторник сутринта, едва на 57 години.

В последните години мъжът й прекарвал по-голяма част от времето си в семейната им къща във великотърновско село. И по време на трагедията бил сам, заради което Деси не може да си прости.

Но по това време тя е била на работа. Двамата с Деси Стоянова се запознават в редакцията на вестник „Сега“.След което Велислав Русев работи още в „Монитор“, „Експрес“ и „24 часа“, като съдебен репортер.

В началото на запознанството им младата репортерка била резервирана към Велислав. Но по-късно обичта пламва и те се женят през 2006 година. След три години им се раждат близнаците. Двамата са заедно 24 години, а Деси Стоянова обожавала съпруга си.

„Той бе всичко за мен, приятел, ментор, съветник, съпруг. Бащата на децата ми. Пораснах с него,разчитала съм на него. Смели сме, плакали сме, мълчали сме заедно. Хиляди нишки ни свързваха през годините“, емоционално се прости с мъжа си журналистката в мрежата.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.