Деси Стоянова реши: Намери страхотен начин да парира болката!

https://goreshto.net/goreshto/desi-stoyanova-reshi-nameri-strahoten-nachin-da-parira-bolkata/125058 Goreshto.net
Деси Стоянова реши: Намери страхотен начин да парира болката!

Крехката Деси Стоянова показа невероятна сила

Водещата от „Преди обед“ от Би Ти Ви загуби преди два месеца съпруга си

Разследващият журналист Велислав Русев си отиде само на 57 от инфаркт. Ударът за нея бе огромен, защото за Деси той не е бил само съпруг и баща на двамата й сина, но и приятел, ментор и много скъп другар.

Деси вече е на екран, но не защото е забравила мъжа си, а напротив, за да парира парещата болка и така, между залисията в работата и ангажиментите да я потуши поне малко.

В ефир журналистката разкри как се спасява от мъката и какво драстично решение е взела в живота си.И като отлична майка тя прилага същото „лекарство“ и на двете си момчета, които били изключително близки с татко си.

Тя била убедена, че само училището не може да ги разсее от мъката, затова решила да пътува с тях в страната и в чужбина, всеки уикенд.

„Реших категорично така да се спасим от смразяващата болка и празнина, като пътуваме. Това хапче е прекрасно против празнотата, която зее в сърцата ни.

Пътуваме много, почти всеки уикенд и това е нашата терапия“, заяви Деси Стоянова. С тези думи тя отказа поканата на нейния екранен колега Петър Дочев да присъства на премиерата му в началото на февруари.

„Много искам, но няма да успея, защото с децата пътуваме и по това време ще сме с тях във Виена“, отказа му Стоянова.

Източник: България днес

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.