Десислава и Благой пак заедно? Събраха ли се

https://goreshto.net/goreshto/desislava-i-blagoy-pak-zaedno-sabraha-li-se/111801 Goreshto.net
Десислава и Благой пак заедно? Събраха ли се

Поп фолк дивата Десислава се е събрала с бившия й Благой Найденов

Малката Кобра, както го наричат близки и познати, е баща на втория син на ангелогласната изпълнителка.

Двамата вероятно са заровили дрязгите заради общия си син Борис. Фолкаджийката и боксьора се разделиха заради безкрайните изневери на младока и незачитането й като личност.

След като се разделиха, Благой бе забелязан да купонясва из различни знакови чалготеки, заедно с различни мадами.

Но наскоро двойката бе засечена заедно с малкия им син да се разхождат и да разговарят оживени.За доказателство Деси и Благо споделиха и общо фото от една и съща локация.

Двамата бяха заедно и на рождени яден на общия си наследник в началото на годината.Тогава също споделиха кадри от специалния ден на малкия Борис.

Десислава има още един, голям син от предишна, също неуспешна връзка.

След като роди за втори път, певицата дълго време води неравна битка с килограмите. Раздялата с втория й мъж също оказа влияние на хормоните и блондинката не успяваше за отслабне, за което отнесе много критики от феновете си.

Но с днешна дата изпълнителката е овладяла положението и вече изглежда в пъти по-добре от преди.

„Вероятно младокът  е закъсал за пари и отново се увърта около Десислава. Ама тя да не е толкова глупава, че да му напълни гушата и той пак да ги харчи по други, оборотни каки“, коментират в мрежата.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.