Десислава призна: Детски кошмар смачка самочувствието ми!

https://goreshto.net/goreshto/desislava-prizna-detski-koshmar-smachka-samochuvstvieto-mi/52200 Goreshto.net
Десислава призна: Детски кошмар смачка самочувствието ми!

Десислава призна за преживения кошмар от детството си

Ангелогласната изпълнителка направи разтърсваща изповед. Тази сутрин в „Събуди се“ по Нова телевизия певицата разтърси зрителите с това откровение.

Изпълнителката призна, че има ниско самочувствие. Това й пречи да се види в тази светлина, в която я виждат останалите. Вероятно и това е причината, поради което любовните й връзки се провалят с гръм и трясък.

Поп фолк дивата призна за травмиращото си детство. Тя имала баща алкохолик, който злоупотребявал с пиенето. И тя често ставала свидетел на скандалите, които той вдигал в къщи, както и на побоя, който нанасял на майка й.

„В детството си съм изживяла истински кошмар. Пиенето на баща ми не засегна лично мен, но се отрази на психиката ми. Той посягаше на майка ми, а аз не можех нищо да направя, да я защитя, защото бях малка. Нямах закрилата и подкрепата, каквито са имали останалите деца. Целият този кошмар от детските ми години се отрази на бъдещия ми живот“, призна си фолкаджийката.

Заради това тя имала ниско самочувствие. „Дори да ми казват, че съм добра певица и че мога да пея, аз нямам това самочувствие. Често изпадам в разни състояния, но се опитвам да се боря с тях“, разкрива Десислава.   

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.