Дичо Христов страда от тежка фобия

Самолетите никак не му понасят

https://goreshto.net/goreshto/dicho-hristov-strada-ot-tezhka-fobiya/111960 Goreshto.net
Дичо Христов страда от тежка фобия

Самолетите никак не му понасят

Дичо Христов - ексвокалистът на "Д2", изпитва ужас от летене. Всеки път, когато трябва да се качи на самолет, му се налага да приема успокоителни.

 

Един път съпругата му Карина дори му осигурила лекарство със зелена рецепта. Не бил обаче наясно, че не трябва да пие алкохол след приема на силните успокоители и изпил две големи уискита преди да се отправи към летището. Сметнал, че това ще го успокои още повече. В резултатът така се надрусал и станал толкоз неадекватен, че не го допуснали на борда на самолета.

 

Певецът е категоричен, че винаги е предпочитал сушата и сухоземния транспорт, но заради половинката си и децата се налагало да използва и въздушния такъв. Партньорката му обича да пътува из чужбина и понякога го притискала го завличала почти на сила на аерогарата.

 

"Когато тя иска - ща, не ща, трябва да пътувам. Обаче, иначе не ми харесва. Нямам комфорт в тези самолети, изглежда съм много свързан със земята. Горе просто е ужас за мен!", споделя Дичо.

 

За сметка на това пък музикантът обожава всичко, свързано с морето.

"Вече от 6 години съм се заселил в къмпинга „Градина“ и половин година прекарвам там. В повечето случаи летните ми изяви са на морето и съчетавам нещата. Морето е море! Животът в караваната е доста по-приятен, отколкото в апартамент в София", категоричен е Дичо.

 

Той има талант не само в пеенето, но и в градинарството. Когато не е на родното Черноморие, изпълнителят се занимава с градината си в село Лозен, което се намира съвсем близо до столицата. Там отглежда домати, краставици, зелен лук, коприва, девесил. Зад караваната си на къмпинг „Градина” Дичо също е обособил дворно място, където е засадил домати.

 

„Тази година посадих само това, понеже през лятото имам повече участия и не ми остава време да се занимавам. Краставиците, ако не ги поливаш всеки ден, изсъхват. Жена ми Карина също е много заета не само с децата, има си и други ангажименти“, разказва певецът.

 

Бившият вокалист на „Д2“ се събра с нежната си половинка преди цели 18 години. Първородната им дъщеря Ариел се появи на бял свят през 2015 г., а през 2020 г., в разгара на пандемията семейството се сдоби с още едно момиченце – малката Тина.

 

Дичо е споделял, че първата бременност на жена му минала безпроблемно, но през втората имали доста критични дни. Карина получила тежка дехидратация заради постоянното повръщане и се наложило да постъпи в болница. Благодарение на професионалната лекарска намеса и неотлъчна подкрепа на любимия си, бързо се възстановила.

 

„Добре че тя ме натисна да имаме дете, защото аз малко се дърпах. Сега даже искам и трето. Всеки път бързам да се прибера и да си гушна дъщерите”, разказва музикантът. Той винаги говори с много любов за половинката си и казва, че е станала още по-красива след ражданията на момичетата им. Двамата нямат брак, но това не им пречи да живеят щастливо и в хармония.

 

„Няма да правим сватба. Каринчето, като всяка жена, винаги е искала да се види в бяла рокля и може някога да стане, но ние, така или иначе, сме си заедно от много време... Минахме проблемната трета година, после шестата, седмата. Не ни трябва подпис, за да бъдем истинско семейство”, категоричен е бившият вокалист на „Д2“.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.