Диляна Попова проговори за Блатечки и новия си мъж

https://goreshto.net/goreshto/dilyana-popova-progovori-za-blatechki-i-noviya-si-mazh/111680 Goreshto.net
Диляна Попова проговори за Блатечки и новия си мъж

Диляна Попова за първи път проговори за отношенията си с Асен Блатечки

Манекенката разкри какво е липсвало във връзката й с „лошото момче“ на киното. И какво й дава новия й мъж, Лъчезар Захариев.

По думите й двамата с Асен Блатечки се обичали, имали и химията помежду си. Само че като един неспокоен дух, а и залитащ по жени, актьора не успял да й даде спокойствието.

„Само любов не стига в една връзка, двамата трябва да си дадете и спокойствие. Иначе нещата няма как да се случат в дългосрочен план“ ,убедена е синеочката от Гулянци.

Това, с пълна сила, го получавала от ресторантьора Лъчезар Захариев. Той проявявал мераци по нея още докато тя била с Асен Блатечки. Но тогава Диляна била твърда и не му дала никакъв шанс. Обичала Блатечки и държала на връзката им.След като окончателно се разделила с актьора, решила да даде възможност да се срещат и опознаят с Лъчезар. И с днешна дата е доволна и щастлива, че е дала шанс на любовта им.“ С Лъчо не се чувствам само обичана. Но и защитена, и спокойна. Уютно ми е, все едно съм си вкъщи“, твърди Диляна Попова. И факт е, че двамата са заедно вече две години. Докато с Асен Блатечки ту се събираха, ту се разделяха многократно. Но с днешна дата двамата са в добри отношения и заедно се грижат за общия си син Борил.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.