Диляна Попова смело показа бръчките си: Отказвам да съм с маска!(Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/dilyana-popova-smelo-pokaza-brachkite-si-otkazvam-da-sam-s-maskasnimki/123609 Goreshto.net
Диляна Попова смело показа бръчките си: Отказвам да съм с маска!(Снимки)

Красивата Диляна Попова затапи плеймейтки и златотърсачки

Актрисата чукна 42, но категорично отказва да се тунингова и  превърне в застинала мумия.Предпочита да остарява красиво, но лицето й да се съживява от мимики и да изразява емоции, а не да е застинало като сфинкс.

Това синеочката от Гулянци призна в интервю пред Лора Крумова. Красивата манекенка и актриса без свян показа и лицето си, с вече появили се бръчици около устата и по челото й.

Но твърдо и безкомпромисно заяви, че отказва да си прави скули, надува джуки, налива силикон в бюста, само и само да прилича на останалите.

Запитана от водещата дали не се притеснява, че бяга от „калъпа“, Диляна Попова отговори.

„Изобщо не се притеснявам и не държа да ме харесват всички. Който цени естественото, а вече нещата се обръщат натам, ще ме хареса. Важното е самата аз да се харесвам и да се чувствам добре в кожата си, а при мен е така.

Самата природа щеше да ни уедкакви, а не го е направила. Все пак еволюцията е много по-дълга от един човешки живот. Искам по лицето ми да си личат емоциите, да имам излъчване, а не маска“, повече от убедена е Дилява Попова.

И по всичко личи, че е права, защото ухажори не й липсват. Тя роди син от мачото на българското кино Асен Блатечки, а от няколко години в нея е влюбен ресторантьора Лъчезар Захариев.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.