Димитър Рачков с поредна доза тъпотии!Взриви Маги Халваджиян

https://goreshto.net/goreshto/dimitar-rachkov-s-poredna-doza-tapotiivzrivi-magi-halvadzhiyan/54531 Goreshto.net
Димитър Рачков с поредна доза тъпотии!Взриви Маги Халваджиян

Димитър Рачков отново се изцепи грозно

Комикът, който обира все повече негативи от публиката, отново заля ефира с поредна доза тъпотии.

Той „закла“ Маги Халваджиян с поредната си изцепка. Митко Рачков заяви, че най-любимото му предаване си остава „Господарите на ефира“. Както знаем, то от близо двадесетина години не е на екран, а се върти само онлайн. Заради което много е съкратил аудиторията, на която в миналите години се радваше.

Черната неблагодарност на Рачков вбеси зрителите на „Като две капки вода“, като стрелите бяха насочени към този, който буквално го храни и прави-Маги Халваджиян.

„Господарите“, видиш ли, му било едно от най-любимите предавания, които водел, а не това, чийто продуцент е „Шат-шат“, визирайки дългата коса на арменеца“, клъвнаха го в нета.

Няма лошо Митко Рачков да харесва предаването, в което станаха близки и интимни с бившата си Мария Игнатова. Но да лае против „Капките“ индиректно и то при положение, че чака парите си от  Маги,  е меко казано, лишено от такт и благодарност.

„Не е тайна, че предаването „Господарите“ се правеше от Джуди Халваджиян. Само че парите в него, както и тлъстите хонорари на Димитър Рачков идваха от Маги Халваджиян. Без него тези двамата щяха да са „въздух под налягане“, попиляха комика в мрежата.

Според клюката Маги Халваджиян не бил доволен от думите на Митко Рачков, но продължава да търпи глезотиите и тъпотиите му.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.