Динко от Ямбол с тежко решение! Взел го под въздействие на емоции

https://goreshto.net/goreshto/dinko-ot-yambol-s-tezhko-reshenie-vzel-go-pod-vazdeystvie-na-emocii/126098 Goreshto.net
Динко от Ямбол с тежко решение! Взел го под въздействие на емоции

Динко от Ямбол взе тежко решение

Ловецът на бежанци, както е известен бизнесменът сподели, че го прави под въздействие на емоции. Бабанката призна, че директно…изчезва от социалните мрежи. И повече няма да се върне там. Няма да качва видеа, нито да споделя снимки с последователите си.

Бившият брадър обясни постъпката си с човешката злоба  и завист, които получавал в мрежата. Писнало му от нея ,затова от публичен, решил да направи живота си таен.

„Щастието обича тишината. Спирам да качвам снимки и клипчета как се забавлявам, защото това предизвиква неистова злоба и завист у мнозина. От вашата злоба започвам да се изморявам. Ама и защо трябва да знаете къде ходя и как се забавлявам“, изригна Динко Вълев в мрежата. Тази негова реакция получи неочаквано одобрение от феновете му.

Ловецът на бежанци бе изложил живота си на показ в мрежата. Въпреки че има жена и две деца, той не спира да гуляе и да се показва с различни жени в нета.

Забавленията му по-скоро приличаха на вакханалия, а разточителството, което той демонстрираше в мрежата, вероятно е предизвикало неодобрението на фейсбукарите. Затова Динко е категоричен, че повече няма да се показва, а ще се скрие от прожекторите.

Източник: Телеграф, Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.