Диви и щастливи!Ето я лудата морска сватба на Станислав от Хелс Китчън(Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/divi-i-shtastlivieto-ya-ludata-morska-svatba-na-stanislav-ot-hels-kitchansnimki/116359 Goreshto.net
Диви и щастливи!Ето я лудата морска сватба на Станислав от Хелс Китчън(Снимки)

Диви и щастливи бяха на сватбата си Станислав от „Хелс Китчън“ и избраницата му Божидара

Тържеството мина като по ноти, но все едно ураган вилня сред гостите и младоженците. Мускулестият Стан се врече във вярност на избраницата си, а гостите и младоженците пируваха до ранни зори.

На купонът бяха повечето от участниците в последния сезон на „Кухнята на Ада“, като най-емблематичния сред тях бе шеф Виктор Ангелов.

Шеф Ангелов бе на върха на удоволствието, а гостите бяха буквално луди и щури. Младоженците пък бяха много стилни и двамата в бяло, извадени като от красива приказка.

Влюбените се венчаха на брега на морето, на плажа в Шкорпиловци, който се намира близо до Варна.

Стана ясно, че докато Станислав се бореше за голямата награда и я спечели, гримьорката организирала всичко, до последния детайл за най-важния ден в живота им.

„Двамата са луди един към друг. Връзката им е отдавна и разбираемо завърши със сватба и брак. Е, Божидара малко се притесняваше докато Стан беше във формата. Красив, мускулест, той е магнит за мадамите. Най-вече че там бе и въртиопашката Виктория Капитонова. Двамата бяха приятели, но си личеше как рускинята облизваше от мускулестото му тяло, само че Стан  е пич, не изневери и не се подаде“, хвалят го неговите авери.

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.