Добра новина! Андреа Банда няма да тормози още дълго зрителите на БНТ

Сключила е договор с медията за 20 епизода

https://goreshto.net/goreshto/dobra-novina-andrea-banda-nyama-da-tormozi-oshte-dalgo-zritelite-na-bnt/128163 Goreshto.net
Добра новина! Андреа Банда няма да тормози още дълго зрителите на БНТ

Сключила е договор с медията за 20 епизода

След като Андреа Банда Банда предизвика мощна вълна от възмущение с първата си поява в ефира на БНТ като водеща на „Вечерното шоу“, от медията побързаха да успокоят, че тя няма да е дълго време на екран. Закачливата брюнетка с инфантилно поведение си тръгва и предаването ще търси поредното си лице с надеждата този път да се получи химията му със зрителите. 

 

Запознати издават, че Андреа Банда е сключила договор с БНТ само за 20 предавания и вече е заснела няколко от тях. Те така или иначе трябва да видят бял свят, предвид факта, че са платени. Тя ще снима оставащите епизоди на порции от по няколко на ден, но след 20-то издание ще си вземе довиждане с екипа. След това предаването ще излезе в лятна ваканция, а от есента ще има нов водещ.

Макар Андреа Банда, която въпреки 33-годишната си възраст се държи пред камерите като бясна тийнейджърка, опитвайки се да убеди всички, че това поведение е забавно, таи надежда да остане по-дълго в национален ефир. Въпреки откритите й мераци да е звезда и търсенето на популярност, от БНТ са категорични, че е най-добре отсега да се подготви психически, че 20-ият й ефир ще е последен.

 

Тя оправда неадекватното си поведение в първите две предавания с това, че е от младото поколение и по-възрастните зрители не разбират хумора й. след това, макар и с половин уста подчерта, че била напълно безупречна в работата си, а причина за провала й била нейната неувереност.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.