Доброволно ли? Ето кой „разклати стола“ на Деси Стоянова в Би Ти Ви

https://goreshto.net/goreshto/dobrovolno-li-eto-koy-razklati-stola-na-desi-stoyanova-v-bi-ti-vi/139061 Goreshto.net
Доброволно ли? Ето кой „разклати стола“ на Деси Стоянова в Би Ти Ви

Май напускането на Деси Стоянова от Би Ти Ви и предаването „Преди обед“ не е доброволно

От месеци се носи мълвата, че шефовете на медията търсели заместничка на култовата водеща. Уж преговорите били тайни, но те достигнали до ушите на Деси Стоянова и тя решила да изпревари събитията, като сама си подаде оставката.

Тъй като рейтингът на „Преди обед“ главоломно падал, а „На кафе“ го изпреварвал с над два пъти, програмните директори решили в студиото да канят плеймейтки, чалгарки и моделки.

Само че Деси Стоянова роптаела срещу това опростачване и  олекотяване на предаването. Началниците й обаче не били съгласни с нейното съпротивление и решили зад гърба й да намерят подходяща заместничка. Това жестоко обидило Стоянова, която 12 години бе едно от знаковите лица на Би Ти Ви.

Босовете на медията искали на мястото й да застане Венета Райкова  и водели тайни преговори с нея. Блондинката от Попово бе водеща на „Папараци“ и „Горещо“ и била напълно подходяща за новата тенденция, която заливала медията.

Според слуховете обаче Венета Райкова все още не  била дала категоричното си съгласие, от есента да седне на стола на Деси Стоянова.

„Всяко предаване, което водя, влиза в топ 3 по гледаемост за годината. Аз си вървя с публиката и не правя компромис с хонорара си“, не отстъпвала и се перчела русата фурия.

Източник: Лупа.бг, Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.