Докато Кейт се бори с кошмарната болест! Виж какви ги върши принц Уилям

https://goreshto.net/goreshto/dokato-keyt-se-bori-s-koshmarnata-bolest-vizh-kakvi-gi-varshi-princ-uilyam/135560 Goreshto.net
Докато Кейт се бори с кошмарната болест! Виж какви ги върши принц Уилям

Постъпката на принц Уилям бе остро осъдена в социалните мрежи

На 22 март принцесата на Уелс призна, че е диагностицирана с рак на стомаха, който лекарите открили след планувана коремна операция. И  заяви, че е започнала химиотерапия, като засега остава назад кралските си задължения за неизвестен период от време.

Тази тъжна новина Кейт съобщи  чрез видео и призна, че за нея  и съпруга й Уилям това бил огромен шок  и било необходимо време, за да обяснят вестта и на трите им деца.

В същото време говорител от двореца в Кенсингтън потвърди, че принц Уилям ще балансира между подкрепата за съпругата си и официалните си кралски задължения.

Едва ли обаче присъствието на престолонаследника на знатна сватба е част от задълженията му, го захапаха в мрежата. Защото, докато съпругата му Кейт се бори с рака, той се забавлява на сватба.

А бракосъчетанието бе на 33-годишният херцог на Уестминстър Хю Гросвенър и неговата половинка Оливия Хенсън. Двамата си казаха „да“  в Честърската катедрала в Северна Англия. На тържеството присъстваха  400-те гости, сред тях и братовчедката на Уилям принцеса Юджини.

Хю стана херцог на Уестминстър през 2016, когато баща му почина. Дълго време той бе един от най-желаните ергени,докато не се сгоди миналата година за Оливия. А богатството на семейството му се оценява на 12,8 милиарда долара.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.