Докога „Биг Брадър“ ще толерира истеричните изблици на Косара?!

Макар често да праща съквартирантите на психолог или психиатър, изглежда самата тя има нужда от специализираната им помощ

https://goreshto.net/goreshto/dokoga-big-bradar-shte-tolerira-isterichnite-izblici-na-kosara/145025 Goreshto.net
Докога „Биг Брадър“ ще толерира истеричните изблици на Косара?!

Макар често да праща съквартирантите на психолог или психиатър, изглежда самата тя има нужда от специализираната им помощ

Рапърката Косара остави зрителите безмълвни с обидите и ужасяващите заплахи, които не спират да се леят от устата й.

„Урод, изрод, изчадие, простачко мръсна…“, са все думи от арсенала й. В същото време тя влезе в Биг Брадър, със заявката, че „се бори срещу евроатлантическите ценности и обича природата“…

 

Едва ли някой от зрителите е обърнал внимание на поводите за избухванията й. изблиците и страховитите закани, които Косара изстреля в последните епизоди обаче, засенчиха предшестващите ги случки и размяна на реплики. И все пак – Косара първо се ядоса, защото Кристи лиши всички останали от възможността да пушат в замяна на цигари само и единствено за нея.

Когато пък актрисата и модел й заяви „много да внимава“, Косара се развилня до такава степен, че Веселка гледаше повече от уплашено.

„Да не останеш без коса, да те подстрижа ей тука, щото ще ти се е*е майката. И без това си момче. Тамън да ти отива на поведението, простачко мръсна. Кой те гледа тебе, ма?! Изчадие… Господ да я пази тая, че…“, разбесня се рапърката, след което продължи със заплахите. От тях стана ясно, че на Кристи можело да й се стъжни като излязат навън. „Да ме заплашва мен точно… Ще я отрепят. За нищо ще я отрепят, казвам ви… Това да останеш инвалид за нищо си е направо лоша работа“, продължи Косара пред останалите съквартиранти, допълвайки всички тези ужасяващи заплахи със зловеща смеховка.

 

По-късно Косара се ядоса на повечето съквартиранти, защото били лицемери и егоисти, нямали принципи. Не се успокои и когато Кристи реши да се реваншира с нова договорка с „Биг Брадър“. Остава в Къщата, а пък „Биг Брадър“ напълни хладилника до следващата мисия.

Цигари съквартирантите щели да си купуват от бюджета. Като чу новата сделка и още повече, когато видя въодушевлението на съквартирантите си, Косара така се ядоса, че легна в спалнята и плака, а Ивонне напразно опитваше да я утеши.

 

Рапърката се ядосваше, че след договорката на Кристи с „Биг Брадър“, останалите съквартиранти забравили за предишните й действия, а именно, че ги е оставила без цигари, за да има за нея. „Героинята била тя. Как? Те правят герои в нашата държава ей такива изроди. Не правят хората с пример герои. Това не е герой, това е един урод, егоист“, бесня рапърката.

 

След като „Биг Брадър“ обяви, че Косара е нарушила правилата, призовавайки да бъде номинирана и затова никой нямало право да я номинира тази седмица, се наложи и допълнително наказание – Кристи трябва да споделя цигарите си с Косара и двете да пушат само и единствено в тандем. Освен това „Биг Брадър“ отне  5% от бъдещия седмичен бюджет, тъй като рапърката е нарушила забраната за спане в светлата част на деня.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.