Докога?Евгени Генчев и Валерия ще го играят фалшиво влюбени

https://goreshto.net/goreshto/dokogaevgeni-genchev-i-valeriya-shte-go-igrayat-falshivo-vlyubeni/126351 Goreshto.net
Докога?Евгени Генчев и Валерия ще го играят фалшиво влюбени

Феновете са бесни и питат докога Валерия Георгиева и Евгени Генчев ще го играят фалшиво влюбени?

На всички отдавна стана ясно, че нещата между Ерген № 2 и моделката Валерия не се получиха. Въпреки че я избра за годеница в любовното риалити, те отдавна не са такива. А са уж заедно, за да печелят дивиденти, а и според клаузите на предаването, в което участваха.

Но вероятно рошавият пианист е решил най-после да стане по-истински и затова дошъл в медията, където участваше в предаването „Кой да знае“, но не с природозащитничката,  а с новото си гадже. Да, с друго гадже, което го чакало в публиката.

Но двамата се издали, защото не спирали да си „мятат погледи“, а след края на предаването си тръгнали заедно.На всичкото отгоре отношенията му с Валерия Георгиева били толкова вледенени, че дори не се поглеждали зад кулисите, издават от „кухнята“ на медията.

Според клюката от продукцията заставили Евгени и Валерия да го играят още влюбени, поне да старта на третия сезон на „Ергена“. Те ги принудили да не отказват участия в предавания на Би Ти Ви и да се показват отвреме-навреме заедно, като гаджета.

Само че новия Ерген започва след две седмици и заради това музиканта решил да „отпусне каиша“ , като покаже новата си приятелка.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.