Доналд Тръмп слага край на кариерата на Мария Бакалова?

https://goreshto.net/goreshto/donald-tramp-slaga-kray-na-karierata-na-mariya-bakalova/144766 Goreshto.net
Доналд Тръмп слага край на кариерата на Мария Бакалова?

Мария Бакалова не е на себе си от яд

В това пръст няма бившето й вече гадже Валери Григоров, а разрива в кариерата й в Холивуд.И то не по нейна вина!

Премиерата на филма за Доналд Тръмп „Стажантът“ вече мина в Америка,  а в лентата Мария Бакалова е в ролята на първата съпруга на бившия и настоящ кандидат-президент-Ивана Тръмп. Сцената, в която Тръмп изнасилва жена си по време на бракоразводното им дело накара мнозина американци да подскочат от възмущение.

Заради което адвокати на Доналд Тръмп настояват филма да бъде свален и  да не се прожектира изобщо, именно заради скандалната сцена. Те са готови да съдят продукцията за милиони долари.

Ако филмът бъде свален и не се прожектира, това може да сложи край на кариерата на Мария Бакалова, коментират запознати.

Още повече, че нашенката се е изпуснала и е заявила, че „Доналд Тръмп е ужасно злобен човек“, което веднага било изтипосано в медиите. Разбира се, от екипа отричат тя да е казала тези думи, а твърдят, че заглавието било извадено от контекста.

Дали в този труден момент за Бакалова нейния бивш Валери Григоров й се е обадил, за да й даде едно рамо, не се знае. Още повече, че той бил инициатор за раздялата, понеже не искал да бъде нейна притурка.

Източник: Crimesbg.com

3 Коментара

🔗 You have 1 message # 885. Read > https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=49f76acfed288432221bcbcbdf2a374b& 🔗

1 day before

pxfqj9

Коментирай

📂 Message: Operation 1,82000 BTC. Get => https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=49f76acfed288432221bcbcbdf2a374b& 📂

3 hours before

kvacb6

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.