Дони и Нети влязоха в крачка

Семейството се разделило с неохота с нудизма

https://goreshto.net/goreshto/doni-i-neti-vlyazoha-v-krachka/114339 Goreshto.net
Дони и Нети влязоха в крачка

Семейството се разделило с неохота с нудизма

Дони и Нети прекарват лятната си почивка на плаж в Царево. Видно е, че певецът вече не е кожа и кости.

 

Семейството курортува заедно с дъщеря си Лилия и вероятно това е причината да се откажат от нудизма. Тримата събират тен на крайбрежни скали, а като им стане горещо се разхлаждат в морето.

 

Прави впечатление, че Дони е позагладил косъм. И докато той се гмурка смело в дълбоките морски води, не може да се каже същото за половинката му Нети, която влизаше във водата с приспособления на ръцете й, които да я пазят от потъване. Изпълнителката се бе погрижила да прибере косата си на висока опашка, за да я предпази от намокряне. Огромно неудобство й създаваше банският, който бе надянала. За сметка на това пък го бе съчетала със слънчеви очила.

 

За никого не е тайна, че предишни години двойката плажуваха, както майка ги е родила. След като обаче бяха щракнати от папараци, сложиха край на нудизма.

Дони с неохота бе надянал сини шорти, след като бе щракнат само по достойнство преди време. Задължителен аксесоар за него са и зелените плавници, които му помагат да плува като русалка.

 

И макар все още да е слаб, сега поне не изглежда като от Бухенвалд. Припомняме, че след като преди години се запали по източните практики успя да свали 35 кг. от теглото си чрез гладуване. Когато заприлича на вейка, започна лека-полека да се захранва с риба.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.