Дори и Глория не си позволява!Симона Загорова го направи

https://goreshto.net/goreshto/dori-i-gloriya-ne-si-pozvolyavasimona-zagorova-go-napravi/111912 Goreshto.net
Дори и Глория не си позволява!Симона Загорова го направи

Симона Загорова му отпусна края

След като се раздели с таткото на дъщеричката си, щерката на Глория се забавлява на макс. Не само заради участията си, но и защото обича да куфее, тя не излиза от заведенията.

И вчече твърдо е преминала към чалгата. Въпреки че преди странеше и правеше песни с поп звучене, днес вече не се стреми да ги прави.

Все пак пачките са в чалгата  и затова тя вече е преминала се

Е присламчила към жанра на леката музика.

На всичкото отгоре Симона прави нещо, което дори и майка й не се позволява на участия. Младата изпълнителка без свян мята кючеци и почти всичките й участия са с привкус на кючекчийка, а не на сериозна  певица.

„Мога да бъда различна. Както на участия, така и пред камера, а  и когато се забавлявам с приятелите си“, разкрива истината за себе си щерката на Глория.

И докато Глория не си позволява да кърши снага в лют чалга ритъм, нейната щерка го прави във видеата си в Тубата или канала си, за радост на публиката.

„А и да напълни джоба си, независимо че майка й е една от най-богатите певици в бранша. Защото Симона иска да блесне със собствена светлина“, злобеят колежки на Глория.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.