Доживяхме! Наша миска разби стереотипа, взе трето висше (Много снимки)

https://goreshto.net/goreshto/dozhivyahme-nasha-miska-razbi-stereotipa-vze-treto-visshe-mnogo-snimki/137586 Goreshto.net
Доживяхме! Наша миска разби стереотипа, взе трето висше (Много снимки)

Наша миска разби стереотипа, че красивата жена не всякога блести с интелект

Тя доказа, че красивите жени могат да са и умни. Мис България 2017 и „Мис България Свят“ Вероника Стефанова увеличи броя на дипломите си за висше образование и те вече са три.

Преди време тя завърши специалностите политически науки и финанси. Проявява и интерес към правото. Преди дни се дипломира с нова специалност, магистър по икономика.

Красивата миска не крие, че има амбиции в политиката, но все още не се ориентирала към коя партия да се насочи.

Тя е омъжена и има две момиченца. Това обаче не й пречи да ходи редовно на лекции и с лекота да си взима държавните изпити. И не само това,  а е и пълна отличничка.

Миската има интереси не само към модата, а и продължава да се изявява като модел. Тя има няколко салони за красота и танцува балет, а спортните коли са й страст.

„Само красота не стига, трябва още интелект, знания, до каква стенен си подготвен и дали си амбициозен.

Красивите жени трябва да се доказват двойно, за да разбиват наложения стереотип, че не са много умни“, споделя Мис България 2017 Вероника Стефанова.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.