Драматично: Роксана се моли и трепери като лист!

https://goreshto.net/goreshto/dramatichno-roksana-se-moli-i-treperi-kato-list/124855 Goreshto.net
Драматично: Роксана се моли и трепери като лист!

Роксана е силно разстроена

Певицата пусна снимка от болнична стая и накара феновете й да се притеснят силно.

Веднага след Нова година поп фолк певицата проговори за здравето си и защо е прекарала празника в болнично заведение. В публичното пространство веднага плъзнаха слухове, а един от тях бе, че ромската перла сигурно е бременна с трето.

Причината за тази клюка е, че Роксана има два брака зад гърба си и  двама сина, а вече и трети избраник. Русият левент е рокер от известната банда в Германия „Ангелите на Ада“.

Певицата твърди, че е страшно щастлива с него, а той прави всичко възможно, за да не слиза усмивката от лицето й. Дори се заговори за сватба, като за техни кандидат-кумове са сочени колежката й Галена и нейната половинка Галин. А тържеството ще се случи в техния замък.

Други от слуховете стигнаха дотам, че Роксана вероятно се лекувала от зависимост от упойващи вещества.

„Стига бе, хора, аз не съм от тези певици, на които им се носи подобна слава. Дори мисля, че колегите не го правят масово“, написа в нета поп фолк дивата.

Но причината се оказа съвсем друга. Роксана легнала под ножа, за да оперира гласните си струни. Тя имала киста от дълги години, заради която се подложила на интервенцията в турска клиника.

„Много ме беше страх, но реших да се оперирам, защото нямах друга алтернатива. Но все още треперя за гласа си, понеже пеенето е моя живот“, притеснена е Роксана.

Източник: Пик

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.