Дръпнаха шалтера на Анелия! Тя се разплака и избяга

https://goreshto.net/goreshto/drapnaha-shaltera-na-aneliya-tya-se-razplaka-i-izbyaga/133700 Goreshto.net
Дръпнаха шалтера на Анелия! Тя се разплака и избяга

По време на дългата си кариера Анелия едва ли е изпитвала по-голям срам

Буквално й „дръпнаха шалтера“ и тя не успя да изпее и една нота. Това се случи на нейно участие в столичния квартал „Люлин“.

Токът спря  и от тъмнината Анелия, която се радва на дългогодишна кариера, не успя да издаде  и звук, камо ли да пее акапелно.

Това предизвика невъобразима реакция сред публиката. Те започнаха да я „замерят“ с обидни думи и нецензурни изрази. Мнозина си поискаха и парите, като заявиха, че не дават и лев за певица, „която не може да пее“.

Освиркване, обидни думи, негативни коментари, с всичко това попиляха Анелия клиентите на заведението, където тя имаше участие.

„Всички се мислят за много кадърни и гласовити, ама за нищо не стават, като им спреш тока. Дръпнеш ли им шалтера, застиват, понеже са свикнали да пеят само на плейбек и после само големи фасони“, бяха само малка част от думите на хората.

Някои от тях си припомниха участие на голямата Ваня Костова преди години.

„Ваня Костова пя тогава в едно заведение и също като сега спря тока. Ама вместо да онемее, да замлъкне, тя изви такъв глас, без музика.

Пя от сърце и душа, направо ни срази, онемяхме ние, настръхнахме. А сега какво е това, няма ток, няма една вярна нота“, беснееха фенове.

А от управата на ресторанта споделиха, че Анелия се изнизала тихомълком, но се разплакала.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.