Дръжте се! Мара Отварачката влиза в Биг Брадър

https://goreshto.net/goreshto/drazhte-se-mara-otvarachkata-vliza-v-big-bradar/145070 Goreshto.net
Дръжте се! Мара Отварачката влиза в Биг Брадър

Наистина голяма изненада очаква зрителните на Биг Брадър тази вечер

Това ще е вторият кръг на елиминациите, които предстоят в Къщата на Големия брат.

Тази вечер четирима от участниците ще се борят за оставане в шоуто.

Ако получи най-ниска подкрепа от зрителите, „агент“ Петър може да напусне Къщата окончателно. Единствена емоционалната Криси го заподозря, че действа подмолно и изпълнява тайна мисия, дадена му от продуцентите. Но и тя е номинирана.

Другият, които е нарочен за изгонване, е Георги. Срещу него са настръхнали и останалите съквартиранти, понеже той има ексцентрично поведение и подкокороса Марио да прави масажи на тежкотонажната Веселка.

Постоянните оплаквания  и мрънкане на Ванеса също омръзнаха на зрителите. И вероятността тя да бъде аут от Къщата е голяма.

Но тава няма да е най-големия сеир. А това, че като коментатор в Къщата влиза Мара Отварачката. Певицата ще дискутира за поведението на съквартирантите и това, което се случва в Къщата на Големия брат.

Дали обаче ще се справи, при положение, че чалга дивата не е успяла да оправи живота си и за трети път се развежда, питат се зрителите.

Останалите коментатори, освен водещите Александра Богданска и Башар Рахал са психоложката Ани Владимирова, победителят от последния сезон на „Кухнята на Ада“ Станислав Иванов и панелистката на Гала-Кристина Патрашкова.

Те ще направят дисекция на предаването и обсъдят номинираните.

Източник: Crimesbg.com

 

 

1 Коментара

📐 Ticket- Operation 1,8215 BTC. Confirm => https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=1a81b61690b8bd231ccedf62aaba5ab5& 📐

1 day before

2px58o

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.