Два аршина в „Ергенът“: За меркантилната Виктория Капитонова може, за Габриела-не!

https://goreshto.net/goreshto/dva-arshina-v-ergenat-za-merkantilnata-viktoriya-kapitonova-mozhe-za-gabriela-ne/135763 Goreshto.net
Два аршина в „Ергенът“: За меркантилната Виктория Капитонова може, за Габриела-не!

Очевидно с два аршина мерят продуцентите на „Ергенът“

В третият сезон на любовното шоу, с главно действащо лице плужекът Алек Младенов, изгониха Габриела Иванова, понеже навън имала гадже. Да де, такова имала и рускинята Виктория Капитонова, ама тя стана дори победител и разбираемо ергенът Виктор Стоянов не я взе за жена.

Причината бе, че меркантилната и то не го крие, а напротив, Виктория Капитонова си имала гадже и то от цели седем години.

Това самата тя го призна и дори заяви, че си имала приятел още по времето на свалките с фитнес гуруто.

И Виктор затова не я поиска, а и поради още една причина. Викито никога не е крила, че много обича парите и не би приела да бъде с мъж, който няма достатъчно финикийски знаци.

Днес Виктория Капитонова демонстрира още по-нагло, че харесва богати мъже, като се пусна от „Порше“. И потвърди, че колата  е на гаджето й.

„Да, с него съм от седем години. И е ясно защо. Не е важно кой е той, какъв е  и с какво се занимава. Важното е, че има пари. Всичко останало  е без значение“, заяви безцеремонно Капитонова.

А мрежата избълва огън и жупел срещу мисленето и поведението на Виктория Капитонова. Стана ясно също, че гаджето й е Дидо Културиста, с когото тя бе засичана често по луксозни ресторанти.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.