Две от участничките в „Ергенът“ се омъжват. Кои са късметлийките?

И двете категорично отказват да разкрият подробности за избраниците си

https://goreshto.net/goreshto/dve-ot-uchastnichkite-v-ergenat-se-omazhvat-koi-sa-kasmetliykite/109667 Goreshto.net
Две от участничките в „Ергенът“ се омъжват. Кои са късметлийките?

И двете категорично отказват да разкрият подробности за избраниците си

Изглежда две от момите в „Ергенът“ са успели да открият любовта на живота си.

 

Едната от тях е екзотичната танцьорка Мони Зенгинер, която бе отрязана от пианиста Евгени Генчев, а другата – сочната есеистка Пам Велидис. И двете срещнали любовта след шоуто, тъй че едва ли ще е изненада, ако последват сватби.

 

Танцьорката разкрива, че двете с Пам продължават да се срещат и след края на снимките в Бодрум. Очевидно двете си приличат повече, отколкото бихме могли да предположим.

Със сигурност общите неща помежду им, са поне две – влезли са в „Ергенът“, за да преследват лични цели, а не да открият любовта, както и това, че на практика са открили любовта на живота си след края на риалитито.

 

Мони твърди, че влезли в риалитито, за да разбиват стереотипи. Самата тя искала да покаже, че не всички красиви и суетни жени, са глупави. Целта на Пам пък била да покаже, че не е задължително да си слаба, за да си красива. В крайна сметка и двете успели. Успели да срещнат любовта.

 

Мони твърдеше, че е срещала редица перспективни мъже, но не е имало тръпка. Освен това мечтата й не е да има богат мъж, а тя самата да е такава. Изглежда, че към днешна дата кючекинята вече е щастливо влюбена, но категорично отказва да разкрие кой е избраникът й. По всяка вероятност не става въпрос за милионер. 

 

Наскоро пък стана ясно, че Пам си е търсила гадже чрез платформа за запознанства. Отбелязала, че тъй като е много заета, не желае да й пишат постоянно, ако не отговори. В заключение посочила, че щом не отговаря, значи не проявява интерес.

 

Пухкавата философка наскоро се жалваше, че личните й съобщения са залети от снимки на мъжкото достойнство на ухажори, но тя категорично отхвърляла подобни провокации. За нея също не става ясно кой и какъв е мъжът, в чието лице е открила любовта. Съдейки по публичните й изяви, най-вероятно е интелектуалец или пък човек на изкуството.

Източник: Уикенд

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.