Джакпот!Мамин Алек натири Кристина, тя си хвана тв водещ

https://goreshto.net/goreshto/dzhakpotmamin-alek-natiri-kristina-tya-si-hvana-tv-vodesht/137759 Goreshto.net
Джакпот!Мамин Алек натири Кристина, тя си хвана тв водещ

Кристина Добрева не успя да се задържи дълго в гръцкото имение на остров Родос и в шоуто „Ергенът“

Тя си тръгна още преди средата на формата. Момата бе малко разочарована, че дори не успя да се целуне с ергена Алек Младенов. Но с днешна дата тя само може да е щастлива, че плужека със сините очички не успя да я олигави.

Но това, което й остана и след формата е престижната й длъжност в IT компания като финансов директор, нейните обноски и интелект.

И с днешна дата софиянката е убедена, че е намерила това, което търси в един мъж, да е земен, с чувство за хумор, интелигентен, кавалер и не на всяка цена с големи финансови възможности.

И смята, че го е открила, защото брюнетката се похвали с любов на няколко месеца. Тя не само я изпълва изцяло, но я кара да лети от щастие.

Избраникът й не е случаен, а актьор и  телевизионен водещ. Той водеше тегленето на Тотото по националната телевизия.

Любимият на Кристина е Антон Порязов и по всичко личи, че между двамата има химия.

Кристина Добрева споделя, че в него я грабнало преди всичко начинът, по който общува и уважението му към нея и хората като цяло. Себе си определя като жена, която не се впечатлява от външния вид, нито от това колко голяма е спестовната сметка на мъжа.

Двойката все още е на доста ранен етап, но ние им пожелаваме да са живи, здрави и да си останат много влюбени.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.