Джино паркира като арабин в пустиня

Наглостта на рома е ненадмината

https://goreshto.net/goreshto/dzhino-parkira-kato-arabin-v-pustinya/110495 Goreshto.net
Джино паркира като арабин в пустиня

Наглостта на рома е ненадмината

За никого не е тайна, че Джино Бианкалана е собственик на голям и скъп автопарк.

 

Обожава да се хвали с тях и смята, че всичко му е позволено, след като кара кола за над 200 бона. Редовно паркира червения си джип „Мерцедес“ на тротоара в столичния квартал „Бъкстон“, оплакват се живущи в района.

 

Само преди няколко дни ромът си позволил толкоз нагло спиране, че препречил пътя на пешеходците. Заради паркирането на Джино като арабин в пустиня, пешеходците са принудени да слязат на пътното платно, рискувайки живота си или пък да преминат през градинката. За родителите с бебешки колички опцията е само пътното платно. Очевидно обаче ромът изобщо не го е грижа за тези хора, а и той не е от пешеходците.

 

Очевидно този булевард е любимо място за неправилно паркиране на столичните тарикати, управляващи луксозни лимузини. Само няколко седмици преди това, друг наглец блокира тротоар, велоалея и пешеходна пътека на няколкостотин метра по-нагоре.

 

В социалните мрежи снимката на джипа на Бинакалана набира все по-голяма популярност. Очевидно за неговото возило правилата не важат, гневят се хората и с право. Макар хората да са подали сигнал до район „Витоша“, Столична община да сложат колчета, за момента искането им е като глас в пустиня.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.