Джия от „Ергенът“ се загаджи

Връзката й е от два месеца

https://goreshto.net/goreshto/dzhiya-ot-ergenat-se-zagadzhi/109918 Goreshto.net
Джия от „Ергенът“ се загаджи

Връзката й е от два месеца

Певицата Гергана Анчева, позната като Джия не успя да стигне до финала на Ергенът, но пък за сметка на това е срещнала любовта извън предаването.

 

След отпадането си чалга изпълнителката разкри, че има нова любов. Връзката им стартирала преди два месеца и според думите й този път е взаимно. Брюнетката е категорична, че новата й изгора е всичко, за което е мечтала.

 

Тази година Джия ще чукне 30-така и в този ред на мисли заявява, че е напълно готова за семейство и бебе. Тя обаче не бърза да разкрива подробности за актуалния си приятел, предвид, че отношенията им са все още пресни.

Към днешна дата е щастлива в любовта и отбелязва, че това й е достатъчно.

Най-дългата й връзка е била с кипърец и е продължила 5 години. Покрай него научила гръцки и се запалила по културата им.

 

Преди участието й в „Ергенът“, Джия излизала с футболиста на „Левски“ Радослав Цонев. Пътищата им обаче бързо се разделили след краткия романс, който изживели миналото лято. Това била и една от причините, поради които се записала за участие в предаването. Това, че „Ергенът“ е музикант я мотивирало допълнително.

 

Не следи епизодите, тъй като не обича да се гледа отстрани. Не чете и негативните коментари по неин адрес. Графикът й с участия към днешна дата е запълнен и дори й предстои да пусне нова песен. Не би имала против да направи съвместно парче с Евгени, макар той да няма такива намерения.

 

След предаването, Джия останала близка приятелка с Айлин Бобева и с Валерия Георгиева, която е спрягана за победител. Нямат възможност да се виждат често, тъй като всяка от тях е заета с ангажиментите си, но се събират при всяка възможност.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.