Джулиана Гани събра синовете си (ТРОГАТЕЛНИ СНИМКИ)

Давид целуна брат си Кай

https://goreshto.net/goreshto/dzhuliana-gani-sabra-sinovete-si-trogatelni-snimki/52106 Goreshto.net
Джулиана Гани събра синовете си (ТРОГАТЕЛНИ СНИМКИ)

Давид целуна брат си Кай

Джулиана Гани най-после успя да събере двамата си сина.

 

По-големият й наследник Давид е плод на любовта й с фитнес инструктора Илиян Найденов. Преди броени дни той се запозна с брат си Кай, чийто баща е полицаят Теодор Гецов.

 

Силиконката веднага сподели в социалната мрежа кадри от срещата на двамата братя.

Към кадъра, запечатал мига, в който Давид целува по-малкото си братче Кай, Джулиана Гани написа: „Няма по-силна обич от тази“.

 

Срещата между двамата сина на Гани се е състояла със закъснение, тъй като синът й Давид живее при баща си във Велико Търново. Освен това тя обясни, че когато ги изписвали с малкия Кай от болницата, Давид бил настинал.

 

Любопитното обаче е, че притеснението от вируси по никакъв начин не й попречи да покани гости в залата на болницата за изписването на малкия й син Кай. Тя дори ги почерпи с луксозен кетъринг и шампанско. Музикалният фон на събитието пък бе поверен на дама, която свиреше на арфа.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.