Джулиана Гани зафучи бебето и заведе „роба“ Теодор на Малдивите!

https://goreshto.net/goreshto/dzhuliana-gani-zafuchi-bebeto-i-zavede-roba-teodor-na-maldivite/116114 Goreshto.net
Джулиана Гани зафучи бебето и заведе „роба“ Теодор на Малдивите!

Джулиана Гани изплиска!

Силиконката се изфука, че отново е на почивка и то на Малдивите

Там Джулката е завела и мъжлето си, полицая Теодор Гецов. Двамата имат син, а огнената блондинка има и по-голям син от предишната си връзка. Тя обаче „го дари“ на баща му Илиян Найденов с оправданието, че не й  се водят тежки съдебни битки за попечителство.

Гани обаче не се интересува много от порасналото си момченце, а по-скоро се показва с него като трофей, за да не я обвинят за небрежна майка.

Сега отново блондинката е харизала и второто си малко дете на бабите, за да се забавлява на тузарския курорт.

Защото за Джулиана Гани е важна само и единствената нейната персона. И да има мъж до себе си, който да изпълнява всяко нейно желание и да я слуша като божество.

Както винаги се е фукала, Джулката  е богата наследница. Има няколко апартамента в самия център на Пловдив, от които смуче тлъсти наеми.Затова около нея не се навъртат богати и известни мъже, а такива, които тя да прави известни.

„Да, издържа мъжете до себе си, ама ужас от такова издържане. Ако някой види как се държи Джулиана с най-новия си мъж, буквално ще се отчае и няма да издържи дълго. Робите в Римската империя са имали повече права, отколкото нейния Теодор“, кръстят се източници.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.