Джулиана заряза малкия си син на детегледачки и отпраши за поредната екзотична дестинация

За пореден път доказа, че мисли само и единствено за себе си

https://goreshto.net/goreshto/dzhuliana-zaryaza-malkiya-si-sin-na-detegledachki-i-otprashi-za-porednata-ekzotichna-destinaciya/109916 Goreshto.net
Джулиана заряза малкия си син на детегледачки и отпраши за поредната екзотична дестинация

За пореден път доказа, че мисли само и единствено за себе си

Макар Джулиана Гани да роди сина си Кай преди едва четири месеца, рядко се задържа при него.

 

Скоро след появата му замина за Италия, а след това и за Турция. Повече от очевидно е, че не може да трае дълго без почивки и сега с мъжа й Теодор Гецов са в далечна Куба. Преди няколко години блондинката посети страната за първи път и оттогава мечтаела да се върне отново там.

 

Джулиана обича да се хвали, че животът й никак не се е променил след двете раждания – продължава да пътува, да се забавлява и да мисли предимно за себе си. Големият й син Давид е поверен на грижите на баща му – Илиян Найденов, а малкият е зарязан на детегледачки. Освен това поне два пъти седмично Джулиана посещава бюти студиа.

 

Едрогърдата блондинка се хвали, че отново се е стопила до 50 кила. Кълне се, че не е ползвала никакви медикаменти, за да постигне мечтаната фигура. По време на втората си бременност строго съблюдаваше с какво се храни, тъй като много се страхуваше да не надебелее. Категорична е, че не е нужно всички майки да са дебели като бъчви.

 

Очевидно и тя върви по стъпките на майка си, която има няколко деца от различни мъже. Риалити звездата е с доста труден характер и сменя мъжете си като носни кърпи. Мълвата носи, че редовно подлага на тормоз ченгето Теодор и вече е успяла да му се качи на главата. Той пък полага всячески усилия да й угажда, за да не се стига до скандали. Така или иначе парите в семейството ги изкарва силиконката.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.