Джулката се фука с нова усмивка. Вижте кой е зъболекарят й

https://goreshto.net/goreshto/dzhulkata-se-fuka-s-nova-usmivka-vizhte-koy-e-zabolekaryat-y/111515 Goreshto.net
Джулката се фука с нова усмивка. Вижте кой е зъболекарят й

С чисто нови зъби не спира да се фука напоследък светската фурия Джулиана Гани. Чисто новата й усмивка се забелязва от далеч, а феновете й не спират да я засипват с комплименти. Оказа се, че за преобразването на усмивката си Джулката се е доверила на известния столичен лекар д-р Бялев, който се занимава именно с естетична стоматология.

 

Гани изглежда повече от доволна от новите си зъби, защото не спира да хвали работата на своя зъболекар. В серия от публикации в Социалната мрежа Инстаграм тя сподели с феновете си целия процес, през който премина от първото до последното си посещение.

Видео: https://www.instagram.com/reel/Cq-k_SlgQHT/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MmJiY2I4NDBkZg==

 

В едно от последните си видеа Гани обяснява на дълно и на широко как се грижи за новите си зъби и че за нея вече няма забранени храни като кафе или червено вино, които могат да променят цвета на новата й усмивка. „Напротив, пия си спокойно кафето без това да повлияе на белотата й“, хвали се Джулката.

Видео: https://www.instagram.com/reel/CsRhfOLg1iY/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MmJiY2I4NDBkZg==

 

Изглежда, че Джулката и нейния доктор са във видимо добри отношения, тъй като тя не само не пропуска повод да го похвали, но и вече се е снимала във фотосесия за следващата му рекламна кампания.

 

Д-р Бялев, на когото Гани се е доверила да направи усмивката и перфекта е един от водещите естетични стоматолози у нас. Негови пациенти са множество известни личности, сред които певицата Анелия, която не веднъж е споделяла колко е доволна от новите си зъби и е отправяла похвали към доктора.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.