Една торба с пари дава Софи Маринова за сватбата на сина си!(Виж колко се изръси)

https://goreshto.net/goreshto/edna-torba-s-pari-dava-sofi-marinova-za-svatbata-na-sina-sivizh-kolko-se-izrasi/115941 Goreshto.net
Една торба с пари дава Софи Маринова за сватбата на сина си!(Виж колко се изръси)

Софи Маринова си е Софи Маринова

Ромската перла напълно е приключила с подготовката по сватбата на единствения си син Лоренцо. Тя ще бъде в края на ноември. Синът й ще се жени за комшийското момиче Мария. Тя и Лоренцо се познават още от деца, като са ходили заедно на училище няколко години.

Сватбата ще бъде в Правец, като вече е капариран ресторанта, както и хотела, където гостите ще отмарят след тежката вечер.Изобщо целият комплекс  е резервиран от Софка, която място не може да си намери от радост и гордост.

Роклята на булката отдавна е купена. Софка е изпипала всичко, до последния детайл. Гостите ще забавляват Преслава, Устата, Коцето и още няколко певци, близки приятелки на поп фолк звездата.

Досега ромската перла се е бръкнала със сто бона, като е готова да даде още и още, стига тържеството да бъде незабравимо и помпозно.

Но освен от радост, че ще жени единственото си чедо, Софка се радва и на друго щастие. От известно време тя върти любов с известен бизнесмен. След като се раздели окончателно с Гринго, с когото минаха през различни перипетии, новият я глезел като принцеса, разкри самата Маринова. С него разбрала какво е това да живееш нормален семеен живот, хвалела се тя пред приятелки.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.