Ефект след само 5 минути: Чисто нови стави с ето тази смес! (РЕЦЕПТА)

https://goreshto.net/goreshto/efekt-sled-samo-5-minuti-chisto-novi-stavi-s-eto-tazi-smes-recepta/49691 Goreshto.net
Ефект след само 5 минути: Чисто нови стави с ето тази смес! (РЕЦЕПТА)

Нашите стави са много важни за пълноценния ни живот. Ако те не функционират добре, цялото тяло страда и човек не се чувства пълноценен!

Физическото състояние на повечето от днешните хора е на много ниско ниво. Причините, разбира се, се коренят в начина им на живот. Този начин изхабява тотално техните стави и това ги кара да се чувстват постоянно преуморени. Край на този проблем, защото има лек за него в самата природа. Специална рецепта от няколко природни чудеса е в състояние да поднесе огромна наслада на човешкото тяло, облекчавайки го максимално. Въпросната смес се състои от джинджифил, морска сол и чесън. Само три съставки, а ефектът е поразителен. В един съд се настъргват 70 гр. джинджифил, както и 4 скилидки чесън. После се добавят 2 суп. лъж. морска сол. Счуквате всичко много добре, докато се получи смес. Тя ще бъде гъста. За да се получи все пак истински хомогенна смес, може да се добави съвсем малко топла вода. Полученото нещо се поднася на болните стави под формата на компрес. Намазва се на марля и се слага на мястото, където има болка. Стои така поне 20 минути, но още след 5-тата минута болката отшумява. Основната съставка тук е джинджифилът. Той има много полезни качества. Специално за ставите джинджифилът помага чрез повишаване температурата на тъканите. Така те се затоплят и стават по-здрави. Наред с това у джинджифила има много антибактериални вещества. Така той неутрализира вредителите и поставената му задача се изпълнява по-лесно. Същото важи и за чесъна, който е истински убиец на токсини. В съчетание с джинджифила се получава нещо уникално. Морската сол пък е известна с положителното си влияние над кожата. В много от кремовете за лице се съдържа морска сол, макар и преработена. Компрес с въпросната смес е отличен избор за хора с остеопороза, артрит и други подобни заболявания. Можете да я използвате и просто профилактично, за да направите своите стави по-гъвкави и устойчиви.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.