Екранният Баян прецакал Наум Шопов: Много ме е яд!

https://goreshto.net/goreshto/ekranniyat-bayan-precakal-naum-shopov-mnogo-me-e-yad/52062 Goreshto.net
Екранният Баян прецакал Наум Шопов: Много ме е яд!

Младият Наум Шопов се чувства прецакан от екранният Баян

Наум Шопов още не може да се събере от яд.

„От началото ме беше яд, а сега още повече“, признава Наум Шопов.

Студентът от НАТФИЗ Даниел Върбанов се превърна в секссимвол с ролята на Баян във филма „Войната на буквите“ по БНТ. Наум Шопов, добил популярност от лекарската сапунка „Откраднат живот“ призна, че той трябвало да се превъплъти в тази роля.

„Имах такива предварителни преговори с шефовете на продукцията. Но по време на снимките вече имах договор с Би Ти Ви за водещ на втория сезон на „Ергенът“.Заради което разговорът не се продължи“, разкрива дипломираният лекар.

Именно тази била причината Наум Шопов да откаже да откаже да се превъплъти в ролята на Баян, синът на цар Симеон Велики.

Снимките по най-нашумелия роден сериал започват в средата на юли. Именно тогава младият Даниел Върбанов, който "влиза в обувките" на Баян, тръгва по пътя на българските ни букви от древността.

Още първият епизод на „Войната на буквите“ сътвори противоречиви коментари. А Баян или актьорът Даниел Върбанов се превърна в сензация.

Въпреки че не е по професия актьор, Наум Шопов впечатлява екипа на продукцията, особено след участието му в сериала „Откраднат живот“, както и с опита му на водещ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.