Ексклузивно! Бебето на Джулиана Гани – Кай ще спи като принц в дизайнерска кошарка

https://goreshto.net/goreshto/ekskluzivno-bebeto-na-dzhuliana-gani-kay-shte-spi-kato-princ-v-dizaynerska-kosharka/47440 Goreshto.net
Ексклузивно! Бебето на Джулиана Гани – Кай ще спи като принц в дизайнерска кошарка

Малкият Кай ще се роди към края на м. януари догодина, очаква го 5-звезден лукс в дома на красивата му майка

Вълшебна почивка в Прага ще си подарят Джулиана Гани и любимия й Теодор месец преди голямото събитие – раждането на сина им Кай. До тогава звездните родители стягат невиждан лукс за наследника си. Красивата моделка лично е избрала мебелите в новата детска стая, която ще е решена в старо злато и беж. Точно както подобава на малък принц, Кай ще спи в дизайнерска кошарка, а след като поотрасне, ще бъде преместен в луксозно легълце от същия луксозен бранд.

Грандиозният ремонт в домо на Джулката няма да се ограничи само до стаята на дългоочакваното бебе. Изкусителката и любимият й мъж до дни ще се радват на любовта си върху чисто нова, огромна бутикова тапицирана спалня и луксозен диван, поръчан от чужбина. Така домът на влюбените ще бъде чист от всяка негативна енергия и лош спомен, издават близки до прекрасното семейство.

Черешката на тортата в дома на Джулката ще бъдат уникалните картини, създадени от изкуствен интелект. Специфичното при тях е, че те не могат са бъдат пресъздадени от човешка ръка и никой друг не може са се сдобие с подобни, разказаха от галерията, която ще ги достави в апартамента на бъдещите родители.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.