Ексклузивно предложение! До -50% на процедури в Derma-Act

Ако предплатите процедури до 1 септември на място в клиниките или онлайн, имате възможност да ги направите в удобно за вас време до 15 октомври 2024г.

https://goreshto.net/goreshto/ekskluzivno-predlozhenie-do-50-na-proceduri-v-derma-act-2/138987 Goreshto.net
Ексклузивно предложение! До -50% на процедури в Derma-Act

Ако предплатите процедури до 1 септември на място в клиниките или онлайн, имате възможност да ги направите в удобно за вас време до 15 октомври 2024г.

Има един момент от годината, който пациентите на Derma-Act очакват с огромно нетърпение. Моментът, когато най-любимите им процедури стават още по-достъпни. 

 

“Това е и нашият любим момент, защото, гледайки естествените положителни реакции на хората, осъзнаваме, че работата ни носи истинско щастие. Трудно е да измерим това щастие в проценти, но все пак ще се опитаме”, споделиха с вълнение дерматолозите.

 

Само до 1 септември процедурите в Derma-Act ще са с до -50% намаление! А ако ги предплатите до 1 септември на място в клиниките или онлайн, ще имате възможност да ги направите в удобно за вас време до 15 октомври 2024г.

 

Но изненадите не приключват до тук! При закупуване на процедура в периода на кампанията (19.07. – 01.09.2024г.) имате възможност да получите ваучер подарък за козметични процедури или интравенозни терапии. Това означава, че не само ще се насладите на предимствата от намалението и гъвкавостта на предварителното плащане, но и ще имате възможност да спестите от козметичните процедури и интравенозни терапии. “Това е начинът да ви благодарим, че избрахте Derma-Act”, споделиха с вълнение от клиниката.

А ето как изглежда голямата лятна промоция:

 

50-процентното намаление обхваща дерматологичните и инжекционни процедури:Химичен пилинг, Микронидлинг, Микродермабразио, Мезотерапиите RRS, Хиалуроновите филъри на Saypha®, филърът за коса Dr. CYJ 1ml, скинбустерите Saypha® RICH, PhilArt, Profhilo лице, PRP, PRP HA, Magellan TRU PRP, а също така разграждане на филър, както и Aqualyx, Lemon Bottle Липаза и колагеназа, и разбира се - хитовите Интравенозни терапии. 

 

50% намаление важи и за лазерната епилация и процедурите с: Palomar Icon™ Max G, с Cutera Xeo/Excel V+, с Chrome Quanta,  с Youlaser/CO2, с PicoSure®, с JouleX.

В обхвата на промоцията влизат още:неоперативната блефаропластика Plasma BT, криолиполиза, лимфен дренаж, BTL Emtone,  truSculpt flex®, TempSure®, процедурите с Maximus, с Morpheus8, неоперативният  лифтинг HIFU, процедурите с Titan, любимото на дамите лазерно вaгинaлнo пoдмладяване LVR и изключително търсената от господата трансплантация на коса.

 

Освен всичко това, дамите могат да получат процедури с ботокс на специални цени: три зони – 500 лв., шия – 450 лв., ботокс в  масетри за 450 лв., а на цяло лице – 700 лв., както и ботокс при хиперхидроза за 700 лв.

Помислено е също така и за господата, прибягващи до ботокса, за които са предвидени атрактивни отстъпки за същите зони.

 

И защото Derma-Act познава красотата и щедростта от първо лице, предлага и -30% намаление на процедури със SculpSure®, скинбустер RRS HA Long Lasting – 300 лв., скинбустер Juvederm Volite – 470 лв.

Любимият на пациентите Biologique Recherche пък предлага в клиниката безплатна диагностика на кожата със Skin Instant Lab при закупена терапия на бранда.

 

Тъй като лятното намаление е за ограничен период, при запазване на час с предимство ще бъдат пациентите с предплатени процедури. За всякакви въпроси, свързани с кампанията, може да се обаждате на кол центъра в Derma-Act - 0700 700 23 или да пишете на клиниката в WhatsApp, Viber или Messenger, разказаха от клиниката.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.