Ексклузивно в goreshto.net! Фурор – в Дубай се редят на опашка за снимка с Джулиана Гани! (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Изкусителката стана рекламно лице на два мултинационални бранда

https://goreshto.net/goreshto/ekskluzivno-v-goreshtonet-furor-v-dubay-se-redyat-na-opashka-za-snimka-s-dzhuliana-gani-goreshti-snimki/111635 Goreshto.net
Ексклузивно в goreshto.net! Фурор – в Дубай се редят на опашка за снимка с Джулиана Гани! (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Изкусителката стана рекламно лице на два мултинационални бранда

Същинско стълпотворение от желаещи да се щракнат с Джулиана Гани се изви на Zabeel Park в сърцето на Дубай, където е разположена прочутата Златна рамка. Моделката избра величествената архитектурна локация за фотосесия по покана на два световни бранда, на които от скоро е рекламно лице.

 

Докато екипът се суетеше с грима и осветлението, отстрани се изви опашка от туристи и гости на града, свидетелстват наши информатори от Емирствата. Някои от феновете разпознали Джулката по таговете й в Инстаграм и пожелали да се увековечат в кадър с родната грация. Не били малко и онези представители на силния пол, които никога не са чували за красавицата, но дългите й бедра и апетитни форми ги привлекли като магнит.

 

Един от ангажиментите на Джулиана е атрактивна видео сесия за международно известна марка чай за отслабване и детокс, на чиито тропически вкусове тя бе избрана за рекламно лице.

 

За всички, които не са могли да засекат хубавицата край Златната рамка, публикуваме ексклузивни кадри от които със сигурност ще Ви спре дъхът.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.