Ексклузивно в goreshto.net! Новият ерген е незаконен син на Младен Мутафчийски от последната му любовница.

Майката на Александър Младенов била тайна метреса на бизнесмена, той до последно отказвал да признае отрочето

https://goreshto.net/goreshto/ekskluzivno-v-goreshtonet-noviyat-ergen-e-nezakonen-sin-na-mladen-mutafchiyski-ot-poslednata-mu-lyubovnica/113147 Goreshto.net
Ексклузивно в goreshto.net! Новият ерген е незаконен син на Младен Мутафчийски от последната му любовница.

Майката на Александър Младенов била тайна метреса на бизнесмена, той до последно отказвал да признае отрочето

Срамна и зловеща тайна за извънбрачен секс, насилие и мистериозна смърт крият продуцентите на “Ергенът”. Русолявият симпатяга, който ще си избира булка в третия сезон, не бил “честен млад предприемач”, както пише във визитката му, а издънка на олигархично-номенклатурна фамилия, издадоха наши източници от кухнята на риалитито.

Александър Младенов е незаконен син на покойния бизнесмен Младен Мутафчийски, твърдят запознати с родословното дърво на новата звезда. Младокът бил плод на една от множеството извънбрачни връзки на богаташа, който дълго време отказвал да признае тайното си отроче. Клюкари разказват, че той дори се съмнявал в бащинството и бил правил няколко ДНК-теста в швейцарски лаборатории. Въпреки неоспоримите доказателства, че Александър му е син, олигархът не давал на него и майка му да припарят до имотите и бизнесите му. Детето пък наричал “копеле” и в пристъп на вулгарна ярост крещял, че такива като него бил направил под път и над път.

За родителката на третия ерген не се знае почти нищо, но бивши служители на покойния баровец шушукат, че тя е една от многото златотърсачки, назначени на длъжност “секретарка” в хотелиерската империя. Безименната госпожа нямала честта да се нареди сред официалните му любовници и била ползвана само за бързо разтоварване на стреса в работния кабинет на Мутафчийски. Хитрушата прихванала от него по възможно най-баналния начин, докато предприемачът бил на градус.

След раждането си Александър и майка му били настанени в апартамент на Мутафчийски и получавали четири цифрена издръжка, която никак не била достатъчна за да покрие образованието и ежедневните им харчове. Грозни слухове носят, че всъщност това не било издръжка в истинския смисъл на думата, а обикновена секретарска заплата, която идвала от бюджета на холдинга, вместо от джоба на дъртия развратник.

Въпреки грозното начало, Младен Мутафчийски все пак склонил да припознае Александър, когато младежът тръгнал в гимназията. Ако вярваме на източниците си, това станало месеци преди олигархът да издъхне при мистериозни обстоятелства. Майката на ергенът пък била до Мутафчийски в последните му мигове в болницата и малко преди да се спомине той я заклел да направи от малкия Сашко достоен мъж.

След кончината хубавецът получил и част от наследството на тайния си баща, с което развъртял свой бизнес. Въпреки това, той и до днес отказва да признае, че е рожба на Мутафчийски и предпочитал сам да изгради име, вместо да ползва на готово богаташката фамилия.

Въпреки, че нашата медия първа разкрива пикантната тайна, в интернет вече се появиха злоради подмятания за произхода на третия ерген. Зевзеци от фейсбук дори се бъзикат, че той е идеална кандидатура на кмет на София, тъй като бил от същото номенклатурно котило като десния кандидат Васил Терзиев. Дали в новия сезон на риалитито Александър ще докаже, че е достоен наследник на могъщия Мутафчийски, предстои да видим. А до тогава ще продължим да вадим още скелети и мръсни чаршафи от гардероба на предаването.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.