Екстра! Синът на Маестрото батко на поредната му жена

https://goreshto.net/goreshto/ekstra-sinat-na-maestroto-batko-na-porednata-mu-zhena/113580 Goreshto.net
Екстра! Синът на Маестрото батко на поредната му жена

Бракът на шавливия Евгени Димитров-Маестрото разбуни духовете

Дясната ръка на Слави Трифонов мина под венчило с доста по-младата от него журналистка Виктория Готева. Разликата във възрастта им е  цели 27 лета, в полза на репортерката.

Фенове на музиканта обаче са в шок, че най-големия му син Венелин й е батко, защото е с година по-голям от мащехата му.

Венелин е син от първия брак на шефа на Ку-ку бенд с джаз музикантката Михаела. Но известната с псевдонима си певица Мишел Дийн и Евгени се разделят, след като Маестрото хлътва по 18 годишната ученичка Радослава. Връзката им обаче е по-кратка и от брака му с джаз певицата.

Поредната в списъка на коцкаря е рекламистката Ели Наумова, която по онова време е още студентка.

Тя също му ражда, но близнаци. Александър  и Кристиян се появяват на бял свят през далечната 2004 година. Сашко обаче живее само година и половина и не може да бъде спасен, заради множеството увреждания, с които се ражда. Това причинява разрив в отношенията и раздяла на музиканта и Ели.

Той обаче не чака дълго и скоро в живота му влиза балерината от „Магаданс“ Нели Желева. Плодовитият Маестро опложда и нея, като тя също му ражда син.

Но и с нея претърпява фиаско. Според горещата клюка музиканта заповядал на младата му жена да му роди дъщеричка, иначе я „напускал“.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.