Елен Колева избухна: Потъвам в теб, като в океан!(Още подробности)

https://goreshto.net/goreshto/elen-koleva-izbuhna-potavam-v-teb-kato-v-okeanoshte-podrobnosti/112446 Goreshto.net
Елен Колева избухна: Потъвам в теб, като в океан!(Още подробности)

Елен Колев лудна по новия си мъж

Актрисата не е просто влюбена, тя е като обсебена. А човекът, който я прави да се чувства така, е изтъкан от странности. Най-първо с това, че в социалните мрежи се представя с две имена. И като Николай Желязков, и като Валентин Иванов. Странникът се определя и като „треньор за душата“, и артфотограф.

Тоест близък до душевността на актрисата, която вече залита по окултното и мистиката.

От общите им снимки в социалките се вижда, че мъжът, по който е опиянена, е по-възрастен от нея, но не с много. Е, Елен, която вече е Елена Калевска, винаги си е падала по  по-дърти мъже. Такива бяха връзките й със Сашо Майонезата, както и с Калин Терзийски, но те не продължиха дълго.

Близките й пожелават най-после да е намерила точния човек. Но няма никакво съмнение, звездата от „Шивачки“ е като омагьосана. Тя написа черно на бяло, че обича да се буди в събота сутринта до него, да пият кафе, да си правят палачинки и да „потъва в него“.

„Аз не си паднах по теб, аз пропаднах в теб, като в безбрежен океан.Прекрасно е, като в сън…“, нарежда омагьосаната актриса.

А ние само може да й пожелаем да е обичана!

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.