Елен Колева пропищя от женени мъже: Като хищни хиени са!(Още подробности)

https://goreshto.net/goreshto/elen-koleva-propishtya-ot-zheneni-mazhe-kato-hishtni-hieni-saoshte-podrobnosti/122131 Goreshto.net
Елен Колева пропищя от женени мъже: Като хищни хиени са!(Още подробности)

Елен Колева се ожали в нета

Звездата от „Шивачки“ отново наддаде вик, като от индианско нападение, че видиш ли за нея не се намира свястен мъж. Актрисата се заоплаква, че в мрежата й пишат единствено и само мъже, които вече са заети.

Семейните мачовци обаче искали само и единствено време за „забавление“, сал имали вече женички в къщите си и нямали никакво намерение да се развеждат. Нито да минават под венчило с нея, защото не си оставяли рахата в къщите си.

„Какво е това чудо невиждано? Като хищни хиени ме нападат само женени мъже! Как не се намери един читав човек, който да ми предложи нещо по-различно от еднократни забавления  и креватни изпълнения“, ожали се Елен Колева.

Изглежда и „последната й находка“, български фотограф и гуру по източните практики попаднал в графа „женени“. И той като останалите, с които актрисата си имаше свалки и заигривки се оказа поредния, който „танцува само едно лято“.

Елен Колева толкова се бе отвратила от живота си преди, че се „отдаде“ на мистика, йога ,че дори и окултни практики. Но идеалният така и не дойде, а синеочката скоро ще чукне 40-така.

„Ами тя беше със Сашо Майонезата, къркания Калин Терзийски, как очаква читав мъж да я намери“, нападнаха я в мрежата.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.