Елен Колева става се*с съветничка срещу пари

Все още не е ясна цената на абонамента

https://goreshto.net/goreshto/elen-koleva-stava-ses-savetnichka-sreshtu-pari/53559 Goreshto.net
Елен Колева става се*с съветничка срещу пари

Все още не е ясна цената на абонамента

Изглежда Елен Колева планира да се превърне в новата Наталия Кобилкина, след като все повече се отдалечава от професията си и започва да се занимава с непривични за сцената неща.

 

Най-новото й начинание е продажба на се*с съвети във видео поредица в интернет. Припомняме, че актрисата, която е родом от Монтана блесна в „Шивачки“, но след това загроби кариерата си с неуспешната връзка с бизнесмена Александър Найденов, по-известен като Сашо Майонезата.

 

Започва да прави подкаст с провокативното заглавие „Се*са като божествено проявление“. Тук е моментът да отбележим, че грешното членуване е използвано от актрисата, която отбелязва в социалните мрежи новото си начинание. То ще бъде поредица, чрез която брюнетката ще си партнира с популярния в средите Атанас Велев, който е с доста фенове във виртуалното пространство. Както сами се досещате, всичко ще се случва в интернет.

 

Припомняме, че той вече прави подкаст с друга популярна звезда в миналото – ексадреналинката Жана, а сега ще работи с Елен. Тя наскоро е гостувала на Атанас и Жана, за да разкаже за „космоенергетиката“ – нещо, за което се твърди, че е енергиен метод за лечение. Макар да се занимавала с тази практика от 2011 г., тя разтръби за нея едва по време на пандемията, когато хората се чудеха как да се предпазят и с какво да се лекуват.

 

Предполага се, че интересът към тази тема вече е намалял и поради тази причина брюнетката се обръща към темата, която винаги се продава – се*сът. В серия предавания тя ще обяснява за божественото му проявление. За момента не е сяно какво точно има предвид, но вероятно ще се изясни, ако се гледат серийките й с Атанас. И тук е моментът да отбележим, че това няма да може да се случва безплатно, а ще е необходим абонамент. Колева отбелязва, че абонаментът е символичен.

 

Като цяло такъв вид поредици в мрежата са достъпни без пари, но очевидно тя се мисли за нещо по-специално и за нейните ще трябва да се плаща. На този етап не е ясна цената, очевидно тя ще бъде съобщена само на желаещите да станат нейни абонати.

 

Припомняме, че тя постепенно сменя не само професията, а и името си. Напоследък все по-често се представя с новия си псевдоним Елена Калевска. Всъщност истинското й име е Елена, но го сменя, когато решава да става звезда. Откакто реши да се насочи към Космоса и божествените проявления, отново стана Елена, но пък с нова фамилия. Твърди, че това име й било дадено свише.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.