Елена от „Ергенът“ зачеркна Евгени! А дали е така

https://goreshto.net/goreshto/elena-ot-ergenat-zacherkna-evgeni-a-dali-e-taka/110802 Goreshto.net
Елена от „Ергенът“ зачеркна Евгени! А дали е така

Елена от „Ергенът“ твърди, че напълно е зачеркнала Евгени

Само че формата свърши и на пръв поглед Евгени Генчев тури годежния пръстен на ръката на Валерия Георгиева. Той обяви моделката от Плевен за „голяма беля“, но в която се оказа лудо влюбен.

Редакторката Елена се показа пък лудо влюбена в пианиста. Тя дори се зарече, че няма да го изпусне от поглед и много се разстрои, че не тя, а Вал бе избраницата на виртуоза.

Само че след края на любовното шоу Елена прие съвсем друга, кардинално различна позиция.

„Може би мислите, че лея сълзи и се влача по корем от мъка, но това не е така. Приех с разбиране ситуацията и вече гледам смело напред. Там, в бъдещето ме очаква щастието, което наистина заслужавам. Затова не се обръщам назад и вече гледам само напред“, изненадващо „смени палачинката“ Елена.

Реакцията й обаче е крайно подозрителна. Според една от версиите Елена и Евгени са заедно, дори живеят под един покрив. Според клаузите на договора двамата трябва да пазят тайна още известно време и след това да оповестят връзката си. В подкрепа на тази теза е, че Евгени и Валерия нямат нито една обща снимка в мрежата. А и на голяма част от интервютата по медиите Евгени отива сам, като се оправдава с ангажираността на Валерия и то към кучетата й от приюта в родния й град Плевен.Това, че Елена и пианиста са заедно твърди и друг риалити герой, Емо Къртицата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.