Елена триумфира след „Ергенът“:Евгени май зави към нея?

https://goreshto.net/goreshto/elena-triumfira-sled-ergenatevgeni-may-zavi-kam-neya/110674 Goreshto.net
Елена триумфира след „Ергенът“:Евгени май зави към нея?

Елена може и да не спечели пръстена, но все пак триумфира

На редакторката Елена Сергова не й се наложи дълго да ближе рани, въпреки че пианиста я предпочете пред манекенката от Плевен. Тя е щастлива, поне това демонстрира в социалните мрежи и се наслаждава на живота.

Талантливата редакторка е насочила енергията си към това, което умее най-добре-да пише и да живее.

И го прави с вещината и умението да извлече каймака от това, което се случва около нея. Въпреки че в предаването Евгени Генчев не сподели нейната любов, не й даде годежен пръстен, тя заяви категорично, че няма да се откаже от него.

„Ти си невероятна!Евгени направи грешка, като не избра теб, а предпочете Валерия. Той не заслужава прекрасна жена като теб!“, не спират да й пишат в мрежата.

Но изглежда Евгени много скоро е осъзнал грешката си, защото бе забелязан в опасна близост с редакторката. Двамата били фиксирани в Пазарджик, в кафене, седнали на сладки приказки.

„Не се докосваха, не се целуваха. Ама двамата бяха като потънали един в друг, все едно омагьосани.Пожар да беше станал наоколо, пак не биха го забелязали“, разкриват очевидци.

По същото време Валерия била забелязана в родния Плевен, вероятно да прибира улични кучета, подиграват я в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.