Елена Яръмова взе бизнеса на Деси Стоянова

Ще прави и предаване за талантливите деца на България

https://goreshto.net/goreshto/elena-yaramova-vze-biznesa-na-desi-stoyanova/117104 Goreshto.net
Елена Яръмова взе бизнеса на Деси Стоянова

Ще прави и предаване за талантливите деца на България

Спортната журналистка Елена Яръмова, която преди време напусна екипа на bTV се е заела да учи хората как да се държат пред камера и да дават интервюта. Вероятно си спомняте, че същия бизнес развива и Деси Стоянова, но разликата между двете е, че Яръмова записва видеоуроци, а не води семинарите на живо. Освен това докато семинарите на Стоянова са адресирани към бизнеса, то тези на Яръмова са насочени към младите хора.

 

Финансирането на видеоуроците е по програма „Еразъм+“, а заглавието на проекта е „Изрази себе си с думи, не с удар“. Предстои да запише и видеоуроци за езика на тялото.

Съпругата на бившия спортен коментатор Алекси Сокачев, който към днешна дата работи за УЕФА е записала двучасово интервю с Ивет Лалова, която е живият пример за това как когато можеш да говориш добре и имаш увереност и позитивно излъчване, на хората не само им е приятно да те слушат, а и ти имат доверие.

 

Яръмова се завръща и към работата си на екран, но не в национална медия, а в малка кабеларка, в която ще прави предаване за талантливите деца на България. 

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.